top of page

HIJALURONSKI FILERI

Sve što ste oduvek želeli da znate o hijaluronskim filerima, a niste imali koga da pitate, niti gde da pročitate!
Ovde vas očekuje sve ono čega nema na drugim mestima i još malo filozofiranja na ovu temu.
U današnjem svetu brzog života, brze hrane i brze lepote, nije na odmet uzeti dnevno nekoliko minuta (a može i duže) za sebe, zastati, razmisliti, misliti, razmišljati ne samo o sebi nego i o drugim ljudima, o prirodi, o društvu, učiti o temama koje vas zanimaju, i sve ostalo što vam padne na pamet. 
A ukoliko ste jedna takva osoba, dobrodošli na ovaj blog!

Flower%20Beauty_edited.jpg
Početna strana: Willkommen
Početna strana: Blog2
  • Writer's pictureMara

Tri nivoa

Do sada smo u neku ruku shvatili i naučili kako se ocenjuje kvalitet hijaluronskih filera.

Šta je važno za pacijenta, šta je bitno za lekara, a šta za proizvođača, za svakog je bitno po nešto.Da bismo se lakše kretali i snalazili u polju dermalnih filera ( ili bolje reći nepreglednom polju) gde trenutno postoje stotine različitih proizvođača i bezbroj različitih filera, fileri se mogu grupisati u nekoliko kategorija prema kavlaitetu, ceni i neželjenim efektima koje izazivaju.Prvi nivo - odličan kvalitet, neznatni ili nepostojeći neželjeni efekti i pristupačna cena

Drugi nivo - dobar kvalitet, umereni neželjeni efekti, i skupi fileri

Treći nivo - kvalitet diskutabilni, neželjeni efekti prisutni, a cena pristupačna

Tu je naravno i posebna grupacija filera o čijem kvalitetu se ne zna mnogo toga ili gotovo ništa, o neželjenim efektima nema mnogo informacija, ali imaju nisku cenu.

(Potrošači treba da budu svesni kako da prepoznaju i izbegnu filere i preparate o kojima nemaju dovoljno informacija. Kako da ih izbegnu je ključna stvar. Posledice koje nastupaju ukoliko su proizvodi neadekvatni su velike, prvo direktno po samog korisnika).Uvek se iznova postavlja novo tj. vrti ono staro pitanje - kako se opredeliti i za sebe pronaći najbolju opciju i najbolji hijaluronski filer.

Jedna dobra strategija uopšte - jeste strategija lokalne robe tj. lokalnog proizvođača.

Prva prednost je, naravno, što o lokalnom proizvođaču bilo čega (pa i dermalnog filera) znate skoro sve (ili mnogo više nego o nekom daleko-stacioniranom proizvođaču bilo čega). Dakle, prva prednost je informacija koju imate o toj firmi, kako rade, koja je njihova filozofija, zaposlenima itd. Eventualno znate direktora ili šefa (ili direktorku, šeficu), sreli ste ga, možete za njega ili nju da kažete određene stvari. Postoji neki lični kontakt i neka lična priča.

Druga prednost je što znate gde su i onda možete da se žalite ako nešto nije u redu - moguće i lično ili preko mejla, brzo i efikasno komunicirate sa njima bez nesporazuma.

Treća prednost. Za lokalnog proizvođača, lokalni potrošači i lokalni kupci su najvažnija stvar na svetu. Oni od vas žive i učiniće sve u svojoj moći da kupac i potrošač i dalje kupuju i potrebuju njihove proizvode.

Dakle, to bi bile neke osnovne prednosti kada se opredelite za lokalnog proizvođača. Tu su naravno još i pristupačnija cena, marketing koji je prilagođen našem mentalitetu, brza isporuka itd.Ali uvek postoje i veliki problemi i nedoumice. Jedan takav početni kamen spoticanja je što lokalni proizvođači hijaluronski filera ne postoje ili se za njih u potrošačkim krugovima nije čulo. Iako proizvodnja nije skupa, ni toliko komplikovano, preduzeća se uglavnom opredeljuju da budu distributeri radije nego da lansiraju neki svoj proizvod.

Ukoliko lokalni proizvođač dermalnih filera lansira svoje proizvode, biće veoma zanimljivo i uzbudljivo pratiti razvoj tržišta i uspeh proizvoda.31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


 KONTAKT (PRVE VRSTE)

Hvala na interesu za temu o hijaluronskim filerima!
Pišite nam o čemu želite dodatno da čitate, pošaljite komentare i sugestije.

Danke für's Absenden!

Početna strana: Kontakt
bottom of page